ОДЗ"ПЕКА И КАРЛО ЧОКОНЯНИ"-гр.ПИРДОП

 
ОДЗ"ПЕКА И КАРЛО ЧОКОНЯНИ"-гр.ПИРДОП

 
Рейтинг: 3.00
(104)
Добре дошли
Новини
Празници
За нас
Фото Галерия
Наши бивши възпитаници
За вас,родители
Сръчни ръчички
Музика
Видео
Форум
Детски сайтове и полезни връзки
За контакти


Първа група "МЕЧО ПУХ" Втора"а"група Трета"а"група ПГ"а"група/6г./ "МИКИ МАУС" Филиал "СНЕЖАНКА" Филиал "НЕВЕНА ГЕНЧЕВА"

Новини / ОДЗ"ЧОКОНЯНИ"

Вземи в gLOG
10 Април 12, 09:57 / Автор: Александра Тодорова
Стартира училище за родители
Първото училище за родители стартира със среща, състояла се в салона на ОДЗ „Чоконяни” в Пирдоп на 21 февруари. Директорката Дамянка Алипиева направи встъпителни разяснения за съвместната инициатива с Център за обществена подкрепа. Тя информира още, че от няколко месеца се провеждат такива обучения и с децата от подготвителните групи на 5 и 6-годишните, под формата на различни ролеви игри и ситуации, четене на български народни приказки.
Йонка Василева, ръководител на центъра и Ваня Николова, психолог, запознаха присъстващите родители с първата тема „Агресивно поведение при децата”.
С кратка презентация те акцентираха върху основните моменти в поведението на децата - как да се открият проблемите, кои са възможните решения и действия от страна на родителите.
В последвалата дискусия между специалистите, родителите и учителите от детското заведение бяха зададени въпроси и споделени лични проблеми. Бяха раздадени анкетни листове за обратна връзка и други информационни материали, свързани с дейността на центъра. Те се обединиха около мнението, че подобна инициатива ще бъде от полза за всички страни.
Срещите ще бъдат регулярни, като мястото и часа за тяхното провеждане ще бъдат оповестявани на таблата в детските заведения.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8556